LiveZilla Live Chat Software

İngiltere Yaz Okulu Vizesi

 
ingiltere yaz okulu vizesi

 

 

İngiltere yaz okulları, 18 yaş altında olan öğrenciler için çocuk öğrenci vizesi

 

 

 

 

Çocuk Ziyaretçi Vizesi (Child Visitor Visa)

– İngilizce seviye şartı aranmaz

– Uzatılamaz vize tipidir

– Okul kayıt süresi baz alınarak 6 ay olarak verilir.

 

-Child Visitor Visa- İçin Gerekli Evrak Listesi;

  1. En az altı ay geçerli ve içinde vize konulabilecek boş sayfası olan pasaportunuz. Varsa eski pasaportlarınız.
  2. Vize başvuru formu (a&f eğitim tarafından doldurulacaktır)
  3. Yakın zamanda çekilmiş 3,5cm x 4,5cm boyutunda arka fon beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf
  4. Okul kabul mektubu; (a&f eğitim tarafından temin edilecektir)
  5. Öğrenim gördüğünüz okuldan alınmış İngilizce öğrenci belgesi
  6. Ailenizin mali durumunu gösteren evraklar ( İş yeri sahibi iseler; şirkete ait vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi ve faaliyet belgesi  fotokopileri…ücretli çalışıyor iseler; maaş bordroları)
  7. Ailenize ait banka hesap dökümleri, varsa tapu ve araç ruhsat fotokopileri
  8. Ailenize ait kira geliri varsa, kontrat fotokopisi
  9. Anne ve Babanın,  bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğünden sizin adınıza alacağı vukuatlı nüfus kayıt örneği
  10. Anne ve Babanın noterden alacağı muvaffakatname
  11. Vize Ücreti; 6 aylık (Child Visitor);136 USD

 

Not: Tapu, araba ruhsatı, vergi levhası, imza sirküleri dışındaki tüm evrakların İngilizce tercümelerinin de dosyada bulunması gereklidir.

 

 Posted by at 17:22