LiveZilla Live Chat Software

İspanya Öğrenci Vizesi

 
ispanya vizesi
  • En az 6 ay geçerli olan pasaportunuz
  • Eğer varsa eski pasaportlarınız
  • Pasaportunuzun işlem görmüş ve vize bulunan sayfalarının fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğrafınız (Arka fonu beyaz ve en fazla 3 ay önce çekilmiş olmalı
  • Öğrenci iseniz öğrenci belgesi; değilseniz mezun olduğunuz okuldan alacağınız diploma ya çıkış belgesi
  • Öğrenci iseniz transcript
  • Bir işyerinde çalışıyorsanız; o işte çalıştığınızı gösteren belge ya da izin yazısı ve son 4 aya ait maaş bordrosu
  • Herhangi bir kursta yabancı dil eğitimi aldıysanız, kurs sonu sertifikası ya da katıldı belgesi
  • İspanya’da ki okuldan kabul belgesi(Acceptance)(a&f yurtdışı eğitim tarafından verilecektir)
  • Konsolosluk başvuru formu (a&f yurtdışı eğitim tarafından verilecektir)
  • Sponsorunuz varsa maddi durumunu gösteren belgeler:
    -Maaşlı çalışan ise: Maaş bordrosu, sigorta bilgileri, işe giriş bildirgesi
    -İş sahibi ise: Ticaret Odası Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası,İmza Sirküleri, Kuruluş Gazetesi, Şirketinizin banka hesapları
  • Sizin veya ailenizin banka cüzdanları
  • Sizin veya ailenizin malvarlığınızı kanıtlayan belgeler; tapular, araba ruhsatı, varsa kira kontratı fotokopisi
  • Kalacağınız süre boyunca geçerli olacak seyahat ve sağlık sigortası
  • Kalış süresi 6 ayı geçen 16 yaş ve üstü kişilerin sabıka kaydı (ingilizce tercümesi ve kaymakamlık tarafından verilen “La Hey Apostil Mühürü” olamlı)
  • Gidiş-Dönüş uçak rezervasyonu
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Öğrenci olmayan erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge
  • 18 yasından küçük öğrenciler için anne ve babanın noterden alacağı muvaffakatname
 Posted by at 04:55