LiveZilla Live Chat Software

İrlanda Öğrenci Vizesi

 
irlanda vizesi

Başvuru  Formu ve Evraklar 3 Set Olarak Hazırlanacaktır.

. Vize formu ( eksiksiz olarak, İngilizce doldurulacaktır. )
. 3 adet fotoğraf ( yeni çekilmiş, renkli ve ön cepheden )
. Uçak rezervasyonu
. Vukuatlı Nüfus kayıt örneği
. Pasaport ( geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır ) , varsa eski pasaportlar ve pasaportun tüm işlem görmüş sayfalarının fotokopisi.
. Vize ücreti

6 Aydan Kısa Süreli Eğitim

. Vize formu ( eksiksiz olarak, İngilizce doldurulacaktır. )
. 2 adet fotoğraf ( yeni çekilmiş, 3,5 x 4,5 ebatlarında, arka fon beyaz )
. Uçak rezervasyonu
. Vukuatlı Nüfus kayıt örneği
. Pasaport ( geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır ) , varsa eski pasaportlar ve pasaportun tüm işlem görmüş sayfalarının fotokopisi.
. Vize ücreti

. Okul veya kurstan kabul belgesi + belgesinde doğum tarihi, pasaport numarası vs.. bulunmalı
. Okul veya kurs ile ilgili ücretin ödendiğine dair belge
. Başvuru sahibi çalışıyor ise iş yeri yazısı,3 aylık maaş bordrosu ve işyerinin resmi evrakları + Geçmiş iş tecrübesi eğitim detayları kapsayan özgeçmiş (İngilizce olacak)
. Başvuru sahibi öğrenci ise ilgili öğrenim kurumundan yazı
. İrlanda’da bulunduğu süre içerisinde gerekli olan harcamalarla ilgili olarak finansal döküman (en az 6 aylik)

Sağlık sigortasi (İrlandaki eğitim suresini kapsayacak) Bu form doldurulacak.Questionnaire(Formlar Adobe Acrobat Formatındadır) Bugüne kadar alınmış eğitim sertifikaları

İngilizce yeterlilik belgesi ( TOEFL / Cambridge ) lınacak eğitimin gerekliliğini, eğitimin tamamalandığında Türkiye’ye dönme niyetini, yeterli paraya sahip olduğunu ( Babanın banka hesabı, İrlanda’daki daha önceki eğitimleri sırasındaki transferlerin dökümü )

6 Aydan Uzun Süreli Eğitim

. Vize formu ( eksiksiz olarak, İngilizce doldurulacaktır. )
. 2 adet fotoğraf ( yeni çekilmiş, 3,5 x 4,5 ebatlarında, arka fon beyaz )
. Uçak rezervasyonu
. Vukuatlı Nüfus kayıt örneği
. Pasaport ( geçerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır ) , varsa eski pasaportlar ve pasaportun tüm işlem görmüş sayfalarının fotokopisi.
. Vize ücreti

. Daha önce aldığınız ingilizce eğitimleri kanıtlar nitelikte belge

. Okul veya kurstan kabul belgesi + belgesinde doğum tarihi, pasaport numarası vs.. bulunmalı
. Okul – kurs ve konaklama ile ilgili ücretin ödendiğine dair belge
. Başvuru sahibi çalışıyor ise iş yeri yazısı,3 aylık maaş bordrosu ve iş yerinin resmi evrakları + Geçmiş iş tecrübesi eğitim detayları kapsayan özgeçmiş (İngilizce olacak)
. Başvuru sahibi öğrenci ise ilgili öğrenim kurumundan yazı
. İrlanda’da bulunduğu süre içerisinde gerekli olan harcamalarla ilgili olarak finansal döküman (en az 6 aylik)

Sağlık sigortasi (İrlandaki eğitim suresini kapsayacak) Bu form doldurulacak.Questionnaire(Formlar Adobe Acrobat Formatındadır) Bugüne kadar alınmış eğitim sertifikaları

İngilizce yeterlilik belgesi ( TOEFL / Cambridge ) lınacak eğitimin gerekliliğini, eğitimin tamamalandığında Türkiye’ye dönme niyetini, yeterli paraya sahip olduğunu ( Babanın banka hesabı, İrlanda’daki daha önceki eğitimleri sırasındaki transferlerin dökümü )

 

. Sponsordan alınacak evraklar :

Size ya da aile bireylerinize ait;

– Banka cüzdanları
– Maaş bordroları ya da iş sahibi iseler iş yeri ile ilgili evrakların fotokopisi
(Ticaret Odası faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi
– Mal varlığı varsa tapuların, araç varsa ruhsatının fotokopisi
– Kira geliri varsa kontrat fotokopisi

Şayet bir sponsorunuz var ise bu belgeler sponsorunuz tarafından hazırlanmalıdır.Masraflarınız bir başkası tarafından karşılanıyorsa, hesap sahibinden İngiltere’de ki tüm masraflarınızın karşılanacağına dair sponsorluk mektubu gerekmektedir.

Ön Yazı 6 Aylık banka hesap cüzdanı veya maaş bordrosu Tapu ve araba ruhsat fotokopisi ( varsa) Çalışıyor ya da işyeri sahibi ise iş yeri ile ilgili evraklar sunulmalıdır.

BÜTÜN BELGELER İNGİLİZCE TERCÜMELERİYLE BİRLİKTE SUNULMALIDIR.

Eğitim vize başvurularının kararları en az 6 hafta sürmektedir. Seyahat planlarında bu dikkate alınmalıdır.

EKSİK EVRAK İLE YAPILAN BAŞVURULAR YA DA BAŞVURU FORMUNUN EKSİK DOLDURULMUŞ OLMASI DURUMUNDA BAŞVURULAR DİKKATE ALINMAMAKTADIR.

 

 Posted by at 04:54