LiveZilla Live Chat Software

Fransa Öğrenci Vizesi

 
fransa vizesi

-En az 6 aylık geçerli olan pasaportunuz
-Eğer varsa eski pasaportlarınız
-Pasaportunuzun 2.3.4.5. 38. ve 60.sayfalarının fotokopisi (varsa vizelerinizin fotokopisi)
-2 adet vesikalık fotoğrafınız (arka fonu beyaz ve son 6 ay önce çekilmiş olmalı)
-Öğrenci iseniz öğrenci belgesi; değilseniz mezun olduğunuz okuldan alacağınız diploma ya çıkış belgesi
-Öğrenci iseniz transcript
-Bir işyerinde çalışıyorsanız; o işte çalıştığınızı gösteren belge ya da izin yazısı
-Herhangi bir kursta yabancı dil eğitimi aldıysanız, kurs sonu sertifikası ya da katıldı belgesi
-Fransa’da ki okuldan kabul belgesi ve kalacağınız yerle ilgili belge (A&F Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir)
-Sponsorunuz varsa maddi durumunu gösteren belgeler:

    -Maaşlı çalışan ise: Maaş bordrosu, sigorta bilgileri, işe giriş bildirgesi
    -İş sahibi ise: Ticaret Odası Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası, İmza Sirküleri, Kuruluş Gazetesi,

-Sizin veya ailenizin banka cüzdanları
-Sizin veya ailenizin malvarlığınızı kanıtlayan belgeler; tapular, araba ruhsatı, varsa kira kontratı fotokopisi
-Kalacağınız süre boyunca geçerli olacak 30.000 EURO’luk seyahat ve sağlık sigortası, (A&F yardımcı olacaktır)
-Nüfus cüzdanı fotokopisi
-Vize başvuru formu (A&F Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir)
-Vize ücreti;85 Euro
-Uçak bileti rezervasyonu (A&F Yurtdışı Eğitim tarafından verilecektir)
-Öğrenci olmayan erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge
-18 yasından küçük öğrenciler için anne ve babanın noterden alacağı muvaffakatname

Fransa Konsolosluğu
Adres : İstiklal Cad. No: 8 Taksim – İstanbul
Telefon : 0 212 334 87 30
Fax : 0 212 334 87 31
E-mail : mail@consulfrance-istanbul.org
Web : www.consulfrance-istanbul.org
Detaylı Bilgi almak için;
A&F Study Abroad-Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Adres : 0212 259 07 74 – 0212 258 09 20
E-mail : af@afegitim.com
Web : www.afegitim.com
 Posted by at 04:55