LiveZilla Live Chat Software

Avustralya Öğrenci Vizesi

 
avustralia vizesi

Avustralya ögrenci vizesi için gerekli evraklar

Öğrenci vizesi alabilmek için en az 12 hafta okul kaydı yaptırmak yeterlidir.
Eğitim alacak kişi aynı zamanda Avustralya’da yasal olarak haftada 20 saat çalışma hakkına sahip olur.

Avustralya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • En az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaportunuz (Varsa eski pasaportlarınız)
  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet fotoğrafınız(arka fonu beyaz olmalıdır)
  • Vize başvuru formu(a&f yurtdışı eğitim tarafında temin edilecek ve doldurulacaktır.)
  • Avustralya da kayıt yaptırdığınız okuldan gelen kabul belgesi(a&f yurtdışı eğitim tarafından temin edilecektir.)
  • Mezun olduğunuz okuldan alacağınız diploma ya da çıkış belgeniz, halen öğrenci iseniz;öğrenci belgeniz ve transkriptiniz. İngilizce tercümesi ile birlikte
  • Avustralya’da kalacağınız süre boyunca yaşam giderlerinizi karşılayacağınızı kanıtlayan belgeler; Size ya da ailenize ait banka hesap bilgileri (Banka hesabının en az 3 ay önce açılmış olması şartı vardır)
    İş yeri sahibi iseniz iş yerinizle ilgili evraklar(Vergi levhası, faaliyet belgesi, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi)
  • Çalışıyorsanız; son üç aya ait maaş bordronuz, çalıştığınıza ya da izinli olduğunuza dair belge
  • Malvarlığınız; varsa tapu ve araba ruhsat fotokopisi
  • Kira geliriniz varsa, kira kontratı fotokopisi
  • Daha önce İngilizce eğitim(kurs ya da hazırlık sınıfı) aldığınıza dair belge
  • Arşivli Sabıka kaydı (İngilizce tercümesi gereklidir)
  • Askerlik terhis belgesi (İngilizce tercümesi gereklidir)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (İngilizce tercümesi gereklidir)
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği (İngilizce tercümesi gereklidir)
  • Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi
  • Vize ücreti 1120TL ‘dir.
  • 18 yaşın altındaki kişiler için anne ve babadan alınmış noter tasdikli muvaffakatname gereklidir.
 Posted by at 04:56