LiveZilla Live Chat Software

Malta Öğrenci Vizesi

 
malta vizesi

-Malta’da kalacağınız süreden en az 3 ay fazla geçerlilik süresi olan pasaportunuz, varsa eski pasaportlarınız

-Pasaportun işlenmiş ve vize olan sayfalarının fotokopisi

-Nüfus cüzdanınızın fotokopisi

-Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğrafınız

-Daha önce İngilizce dil eğitimi aldıysanız, bunu kanıtlayan belge

-Malta’da eğitim alacağınız kurumdan alınmış orijinal kabul belgesi (AF Eğitim tarafından temin edilir)

-Malta’da eğitim alacağınız kurumun ücretinin ödendiğine dair orijinal dekont

-Malta’da konaklayacağınız yeri gösteren belge

-Seyahat süreniz + 15 günü kapsayan seyahat sigortası.

-Türkiye’de mezun olduğunuz okuldan alınan diplomanızın fotokopisi

-Halen öğrenci iseniz öğrenci belgenizin aslı ve fotokopisi

-Çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz,

-İşyerinizden alacağınız izin yazısı ( İş yerinize ait vergi levhası, imza sirküleri, İşe giriş bildirgeniz. Ticaret odası faaliyet belgesi

Malta’da eğitim alacağınız süre boyunca masraflarınızı karşılayabileceğinizi kanıtlayan evraklar;

. Size ya da aile bireylerinden birine ait(sponsor) banka cüzdanları
. Maaş bordroları, iş yeri sahibi iseler işyeri ile ilgili evraklar (Ticaret Odası faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, kuruluş gazetesi
. Varsa tapu ve araç ruhsatının fotokopisi
. Kira geliri varsa kira kontratı fotokopileri

-Sponsorunuzdan alınacak, masraflarınızı karşılayacağına dair noter onaylı taahhütname.

-Vize başvuru formu (AF Eğitim tarafından sizin için doldurulacaktır)

-18 yaş altı öğrenciler için vukuatlı nüfus kayıt örneği, ayrıca anne ve babadan muvaffakatname

 Posted by at 04:55